Izvor: Scandal.rs, 02.Apr.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Zvezda serije “Mala nevesta” izvršila samoubistvo (foto)

Zvezda popularne indijske sapunice “Mala nevesta“, glumica Pratiša Banerdži (24), danas je pronađena mrtva u svom stanu u Mumbaju.

Tragičnu vest potvrdila je i policija, kao i Pratišin prijatelj i partner iz serije, Sidart Šukla koji kaže da je šokiran, navodi “Mirror”.

“Ovo je jako tužno”, rekao je Sidart.

Glumica je sebi oduzela život vešanjem. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je pronađena hitno je prebačena u bolnicu u Mumbaju, ali je tamo samo proglašena mrtvom.

Lokalni mediji pišu da je glumica bila jako depresivna zbog svoje veze za Raulom Radžom Sajnom, iako su planirali venčanje, pa se pretpostavlja da su je te emocije navele na smoaubistvo.

Pratiša je najpoznatija po ulozi u seriji “Mala nevesta”, u kojoj je glumila Anandi, od 2010. do 2013. Iste godine se pojavila u indijskoj verziji “Velikog Brata“, pod nazivom “Big Boss”.

A photo posted by Pratyusha Banerjee (@iamprats) on Oct 2, 2015 at 10:48am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.