Sulejman Veličanstveni osvaja i srpsku estradu!

Izvor: Poznati.info, 12.Maj.2012, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sulejman Veličanstveni osvaja i srpsku estradu!

Polako, ali sigurno, turske serije su osvojile i estradu. Dok se mnogi poznati muškarci javno zgražavaju nad najnovijom ženskim porokom, kako neki karakterišu gledanje turskih serija, većina dama sa estrade ne stidi se da prizna da uživa u njima. I ne samo da uživa, već da im turske serije diktiraju dnevni raspored.

- Ja sam obolela od serija! Luda sam za njima. Ne samo da su me osvojile one turske, već i indijska serija “Mala nevesta” – kaže Goca Božinovska.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
Naravno, ima i onih koji se ovih serija užasavaju i ne žele za njih ni da čuju, a kamoli da ih gledaju, u njima uživaju i izvlače pouke.

- Nemam vremena da gledam serije. Svejedno mi je da li su turske, indijske, španske, meni je sve to isto. Da imam tu moć, ja bih u Srbiji zabranila emitovanje turskih serija. Zar nam nije bilo dosta što smo pet vekova bili pod Turcima, pa sad još treba da nas okupiraju serijama – kaže Maja Nikolić.

Turske serije ne gleda ni Emina Jahović, koja je čak glumila u turskoj seriji “Polje lala”. Pomenuta serija je emitovana u Srbiji, ali ni iz daleka nije

postigla očekivani uspeh.

- Uvek nekoga žalim. Žalila sam Hurem, sad žalim Mahidevran zbog toga što pati, žalim jadnog Lea koji je zbog ljubavi umro. Sulejman je frajer i po, moćan i snažan, ali nije moj tip da bih patila za njim. A ona jadna Anandi, junakinja indijske serije “Mala nevesta”. Zaljubljena sam u taj lik. Sva naša deca bi trebalo da gledaju tu seriju, da vide šta znače mudrost, vrednoća i požrtvovanje – zaključuje Božinovska.

I Mina Kostić priznaje da je oduševljena serijom “Sulejman veličanstveni”. Oduševljena je što je neki porede sa sultanijom Hatidže. Kaže da joj je čak ponuđeno da igra ulogu Hatidže u srpskoj verziji “Sulejmana”.

- Rekla sam im da bi ih to koštalo 100.000 evra! Nisu mi pare najvažnije u životu, ali o njima moram da razmišljam zbog budućnosti moje ćerkice. Opuštam se uz seriju, uživam gledajući raskoš. Žene u seriji su prelepe, kostimi su divni. Čak u šali kažem da hoću i ja da nađem jednog Sulejmana! Ne mislim bukvalno na glumca iz serije ili sultana, već muškarca koji je ostvaren, odlučan, hrabar i dobro zna šta hoće. Više mi je muka od neostvarenih i neuspešnih muškaraca, ljubomornih na uspeh žena. Izgleda da drugačijih ima samo u serijama pa nije ni čudo što mi žene poludesmo za serijama – kaže Mina, maštajući o nekom svom Sulejmanu.

Dok gleda seriju “Sulejman veličanstveni”, Slađana Delibašić otkriva da mašta da je princeza i da živi na dvoru. Kaže, divi se fantastičnim haljinama i izuzetno ženstvenim, lepim ženama. Žao joj je što nije rođena u vremenu kada su žene izgledale kao u njenoj omiljenoj seriji, u raskošnim toaletama.

Olja Karleuša priznaje da će gledanje serija ostaviti za neke poznije godine, kad bude imala više vremena. Što se tiče najpopularnije turske serije u Srbiji, odgledala je prvih deset epizoda i u njima je uživala, pišu Vesti.

Izvor: S media,Vesti foto: Vesti

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.