Vulin: Ono što su sami hranili vratilo se da ih ujede

Izvor: B92, 02.Mar.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Ono što su sami "hranili" vratilo se da ih ujede

Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin poručio je opoziciji da je ćutala i uživala u prostaklucima i uvredama lidera PSG Sergeja Trifunovića.

Vulin je dodao da se sada "ono što su sami 'hranili' vratilo da ih ujede".

Trifunović je sinoć na protestu opozicije u Novom Sadu za lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka rekao da je "teško đubre", i da su i on i lideri Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović i Socijaldemokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić lažni opozicionari.

"Dok je Trifunović psovao i vređao (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića, njegovu porodicu, (premijerku) Anu Brnabić, svi su ćutali i uživali u prostaklucima i uvredama. Kada Trifunović pljuje po Vučiću ili njegovim saradnicima tada ćute udruženja, ćute političke partije starog i novog DOS-a, jer su svi oni zadovoljni što su pronašli prostaka koji je dovoljno prizeman da umesto njih izgovori sve što oni misle", naveo je Vulin u saopštenju za javnost.

On je dodao da je sada "prostak počeo da vređa njih, sada je svoju mržnju počeo da prosipa i po kolegama iz opozicije".

"Ono što su sami 'hranili', vratilo se da ih ujede", istakao je predsdnik PS-a Aleksandar Vulin, koji je i ministar odbrane Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.