Kraj serije Selo gori

Izvor: RTS, 02.Apr.2011, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj serije Selo gori

Emitovanjem epozode Amanet, završena serija Selo gori a baba se češlja. Ogromna gledanost i priznanja koje je serija dobila su dokaz da je napravljen projekat koji će obeležiti jedno vreme, rekao scenarista, reditelj i glumac Radoš Bajić.

Večeras je završena serija serija Selo gori a baba se češlja. Junaci iz Petlovca, posle 89 epizoda i četiri ciklusa oprostili su se od miliona gledalaca, koji su svake subote bili uz njih.

Scenarista, reditelj i glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << serije Radoš Bajić rekao je Dnevniku RTS-a da su ogromna gledanost serije i priznanja koje je serija dobila dokaz da je napravljen projekat koji će obeležiti jedno vreme.

"Trudili smo se da budemo iskreni i pošteni i sve nam govori da smo uspeli da na čestiti način napravimo projekat koji će obeležiti jedno vreme", rekao je Bajić.

Serija se svesno bavila i vrlo važnim društvenim pitanjima, na neki način potkrepljujući i akcije RTS-a. Posle borbe za život koju je prošla glavna junakinja serije, porastao je i broj žena koje su se prijavile za pregled na mamografu.

Radoš Bajić kaže da su se akteri serije spontano uključili u akciju Ministarstva zdravlja "Srbija protiv raka" i dali nemerljiv doprinos i dodaje da je u seriji otvorena i tema donorstva organa.

Govoreći o budućim projektima, Bajić je rekao da trenutno radi na seriji koja će se baviti periodom srpske istorije od 1941. do 1946. godine. Bajić očekuje da bi već sledeće godine moglo da počne snimanje te serije.
Pogledaj vesti o: Selo gori a baba se češlja

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.