Jesen prođe Dragojlo se (ne)oženi

Izvor: RTS, 08.Maj.2010, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesen prođe Dragojlo se (ne)oženi

Poslednja epizoda serije "Selo gori a baba se češlja" prikazana je večeras na Prvom programu RTS-a. Polovinom novembra gledaoci će moći da uživaju u novim epizodama iz četvrtog ciklusa.

"Duvanište", 17. epizoda televizijske serije "Selo gori a baba se češlja"  emitovana večeras na Prvom programu RTS-a, poslednja je premijerno prikazana epizoda četvrtog serijala.

Emitovanje serije "Selo gori a baba se češlja" biće prekinuto tokom letnje sezone, a sredinom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << septembra otpočeće repriziranje svih 67 epizoda iz prethodna tri ciklusa sage o srpskom selu.

Serija će biti emitovana svakodnevno, uključujući i dane vikenda.

Po završetku repriziranja, polovinom novembra, u stalnom terminu subotom od 20.05, nastaviće se premijerno emitovanje ostalih epizoda iz četvrtog ciklusa.

Gledaoci će tada imati prilike da vide još 21 epizodu, čije će prikazivanje trajati do maja 2011. godine.

U večerašnjoj epizodi Dragojlo će saopštiti Radašinu da hoće da se ženi.

Pošto su se Ivana i beba doselile, u Radašinovoj kući situacija je postala zategnuta. Ivana je nezadovoljna.

Jovan odlazi u seosku školu da uruči donaciju. Jakoje, uz pomoć Đode, pokušava da ubedi Jovana da investira u Džamin posao.

Radoslav odlazi da se sastane sa vlasnikom placa koji namerava da kupi, a koji je nekada bio duvanište.

Osim serije "Selo gori a baba se češlja", gledaoci RTS-a moći će od jeseni da uživaju i u novim epizodama serije "Bela Lađa".  
Pogledaj vesti o: Selo gori a baba se češlja

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.