Baba se opet češlja

Izvor: RTS, 31.Avg.2010, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baba se opet češlja

Od večeras ponovo možete da se družite sa junacima serije "Selo gori, a baba se češlja". Mislim da više nikada neću biti u ovakvoj ekipi, izjavila je glumica Olga Odanović i najavila mnogo novih likova u predstojećim epizodama.

Radio-televizija Srbije počela je sa repriziranjem serije rekordne gledanosti "Selo gori, a baba se češlja", koja će se emitovati svakog dana počevši od večeras.

Gledaoci će moći da se podsete dogodovština stanovnika Petlovca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kroz 67 prethodno emitovanih epizoda.

Početkom novembra, kako je najavila glumica Olga Odanović u gostovanju u Dnevniku RTS, sledi premijerno prikazivanje 22 nove epizode.

Nakon skoro četiri godine zajedničkog rada na seriji, glumica, popularna Zlatana iz serije, kaže da su snimanja bila naporna, ali i veoma prijatna.

"Na kraju snimanja svi smo bili veoma uzbuđeni i rekla sam Radošu da mislim da više nikada neću biti u ovakvoj ekipi", izjavila je glumica.

Snimanje je definitvno završeno, a glumica je rekla da je presrećna što je bila deo serije za koju je, kako kaže, Radoš Bajić napisao fantastičan scenario.

Glumica je najavila i dosta novih likova u seriji kroz koju je prošlo preko 400 glumaca.

Ipak, ne otkriva iznenađenja koja nas očekuju u novim epizodama.

"Biće dosta lepih događaja i onih manje lepih, ali ništa ne bih otkrivala, svaka epizoda je događaj za sebe", zaključila je glumica.
Pogledaj vesti o: Selo gori a baba se češlja

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.