Rivalke Seka i JK bile zajedno, zaključane?!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2012, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivalke Seka i JK bile zajedno, zaključane?!

Ljute rivalke, Seka Aleksić i Jelena Karleuša srele su se u zgradi televizije Pink u kancelariji Željka Mitrovića...

Seka Aleksić i Jelena Karleuša su nove žrtve skrivene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kamere...a ako je suditi tvrdnjama očevidaca nijednoj ni drugoj nije bilo prijatno kada su se same našle u kancelariji vlasnika ružičaste televizije.

Naime, nakom snimanja emisije "Dobro veče Srbijo" Mitrović je pozvao Seku da dođe kod njega u kancelariju. Kada se ona popela gore u njoj nije bilo nikoga. Tada je u prostoriju ušla i JK. Spekuliše se da je njihov razgovor trajao oko 10 minuta, ali nije poznato šta su pričale.

Kad JK "proziva" Seku...

Kada su pokušale da izađu napolje, vrata su bila zaključana, pa su suparnice lupale pet minuta dok ih nisu otključali. Seka i Jelena Karleuša su se razišle bez pozdrava.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tajni susret i razgovor Seke i JK. Provele 30.minuta same!

Izvor: Poznati.info, 20.Dec.2012, 01:30

Naime, nakom snimanja emisije “Dobro veče Srbijo” Mitrović je pozvao Seku da dođe kod njega u kancelariju. Kada se ona popela gore u njoj nije bilo nikoga. Tada je u prostoriju ušla i JK. Spekuliše se da je njihov razgovor trajao oko 10 minuta, ali nije poznato šta su pričale. Kada su pokšale...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.