SAMSUNG I JUSEIN: Uz novi aparat pomažu mladim talentima

Izvor: Kurir, 02.Apr.2013, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMSUNG I JUSEIN: Uz novi aparat pomažu mladim talentima

Samsung će sarađivati sa "Fondacijom Jusein Bolt" kako bi obezbedila fotografsku opremu i časove mladim i ambicioznim fotografima

BEOGRAD - Kompanija Samsung Elektroniks najavila je početak prodaje najnovijeg fotoaparata NX300 sa kompaktnim sistemom (CSC) širom Srbije, kao i globalnu kampanju sa najvećom atletskom zvezdom Juseinom Boltom.

Samsung će sarađivati sa "Fondacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jusein Bolt" kako bi obezbedila fotografsku opremu i časove mladim i ambicioznim fotografima.

Projektom "Mladi NX fotograf", Samsung će im pomoći da ostvare svoje snove i ciljeve pružajući obuku koja im potrebna da ostvare odlične rezultate.

Fotoaparat NX300 poseduje sistem hibridnog autofokusa, koji korisnicima omogućava da postignu najpreciznije i najkvalitetnije moguće rezultate pritiskom na jedno dugme, i početnici mogu brzo i lako da izoštre sliku, čak i u prostorima prepunim ljudi.

Fotoaparat NX300 može da slika do 8,6 uzastopnih kadrova u sekundi uz izuzuzetno veliku brzinu zatvarača blende od 1/6000 sec, što omogućava da se ne propusti nijedan detalj, čak i ako se ono što slikate kreće Boltovom rekordnom brzinom.

Bežična povezivost fotoaparata NX300, koja je brža nego ikad, dopušta korisnicima da trenutno i direktno postavljaju svoje fotografije na društvene mreže. Korisnici mogu da šalju fotografije direktno sa fotoaparata na svoj smart telefon upotrebom jednostavne i lake funkcije AutoŠer.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SAMSUNG I JUSEIN: Uz novi aparat pomažu mladim talentima

Izvor: Dzungla.org, 02.Apr.2013

Samsung će sarađivati sa „Fondacijom Jusein Bolt“ kako bi obezbedila fotografsku opremu i časove mladim i ambicioznim fotografima. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.