Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Jan.2013, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbra Strajsend na dodjeli Oskara

Američka pjevačica, glumica i rediteljka Barbra Strajsend će pjevati idućeg mjeseca na svečanoj dodjeli Oskara, što će biti njen prvi nastup na ovoj ceremoniji u posljednjih 36 godina. Kako prenosi AP, 70-godišnja zvijezda dobila je Oskara za najbolju originalnu numeru 1977. za pjesmu "Evergreen". Te iste večeri je nastupila sa temom iz filma "Zvijezda je rođenja". Strejsend ima i Oskara za najbolju glumicu koji je osvojila 1968. za ulogu u filmu "Smiješna djevojka". Američka filmska akademija saopštila je danas da će i britanska pjevačica Adel nastupiti na dodjeli Oskara. Adel je zajedno sa producentom Polom Epvortom nominovana za Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/film-i-tv/barbra-strajsend-na-dodjeli-oskara.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Barbra Strejsend će nakon 36. godina pevati na dodeli Oskara!

Izvor: Svet, 30.Jan.2013

Američka pevačica, glumica i rediteljka Barbra Strejsend pevaće idućeg meseca na svečanoj dodeli Oskara, što će biti njen prvi nastup na ovoj ceremoniji u poslednjih 36 godina. Kako prenosi AP, 70-godišnja zvezda dobila je Oskara za najbolju originalnu numeru 1977. za pesmu “Evergreen”. Te...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.