Protesti u Grčkoj, policija ispalila suzavac

Izvor: RTS, 08.Sep.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti u Grčkoj, policija ispalila suzavac

Protivnici grčko-makedonskog sporazuma protestuju u Solunu ispred Bele kule. Policija ispalila suzavac tokom sukoba sa demonstrantima.
"Političari su izdajnici" i "Grčka, Grčka, Makedonija" neki su od slogana koje su uzvikivali učesnici protesta.

Prema grčko-makedonskom sporazumu novo ime Makedonije biće Republika Severna Makedonija.
Inače, kako je ranije prenela MIA, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Solun je danas bio pod drakonskim bezbednosnim merama zbog Međunarodnog sajma i čak četiri odvojena protesta. 
Policija je na jednom od njih ispalila suzavac. Rojters javlja da je policija jurila demonstrante blizu barikada ispred mesta gde se sajam održava.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neredi u Solunu! FOTO, VIDEO

Izvor: Mondo, 08.Sep.2018

Veliki nasilni protesti izbili su u subotu u Solunu!..Policija je ispalila suzavac na demonstrante u Solunu, gde se održava Međunarodni sajam trgovine, ali i više protesta među kojima i protest zbog sporazuma Grčke i Makedonije o novom imenu te bivše jugoslovenske reublike...Na društvenim mrežama...

Nastavak na Mondo...

Protesti u Grčkoj, policija ispalila suzavac

Izvor: Danas, 08.Sep.2018

Protivnici grčko-makedonskog sporazuma protestuju u Solunu ispred Bele kule. Policija ispalila suzavac tokom sukoba sa demonstrantima, prenosi Tanjug. Članak Protesti u Grčkoj, policija ispalila suzavac se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.