Lavrov čestitao Dodiku i Cvijanovićevoj pobedu na izborima

Izvor: RTS, 10.Okt.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov čestitao Dodiku i Cvijanovićevoj pobedu na izborima

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov čestitao je u ime predsednika Rusije Vladimira Putina i svoje lično ime, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović pobedu na izborima.
Sergej Lavrov je tokom telefonskog razgovora zamolio Milorada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dodika da čestitke prenese i Željki Cvijanović.

Dodik je naveo da je Lavrovu preneo da je njegova politika usmerena na "poštovanja slova, a ne duha" Dejtonskog sporazuma, prenosi RTRS.
Dodao je i da ga je ministar spoljnih poslova Rusije zamolio da prenese saučešće porodici radnika stradalog u eksploziju u Rafineriji u Brodu.
Prethodno je iz kabineta predsednika RS saopšteno da je Lavrov Dodiku poželeo što skorije formiranje skupštinske većine i imenovanje vlade Republike Srpske.
"Lavrov je izrazio očekivanja da će Predsedništvo BiH raditi na legalan način, uz čvrsto poštovanje Dejtonskog sporazuma, poštovanje prava dva entiteta i tri konstitutivna naroda u BiH", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov u ime Putina čestitao Dodiku i Cvijanoviću na pobedi

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov čestitao je danas, u ime predsednika Rusije Vladimira Putina i svoje lično ime, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović na izbornoj pobedi...Dodik je na konferenciji za novinare rekao da je u 16.00 sati razgovarao sa Lavrovim...Dodik je kazao da je Lavrovu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.