Podkast Džoa Rogana prelazi na Spotify, ugovor 100 miliona dolara

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Maj.2020, 16:37

Podkast Džoa Rogana prelazi na Spotify, ugovor 100 miliona dolara

Procenjena vrednost višegodišnjeg ugovora je 100 miliona dolara, navodi The Wall Street Journal. Podkast Joe Rogan Experience, koji je jedan od najpopularnijih na planeti, debitovaće na Spotify-ju 1. septembra, kada će biti i odstranjen sa svih ostalih platformi.

Ostaće besplatan i biće isti. Ovo je samo ugovor za licencu, tako da Spotify neće imati kreativnu kontrolu nad emisijom. Žele da nastavim da radim na način na koji radim sada“, naveo je Rogan.

Popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << komičar i komentator borilačkih okršaja kaže da je uzbuđen što ima podršku najveće audio-platforme na svetu i nada se da će ga obožavaoci pratiti kada pređe na nju.

Rogan je započeo podkast 2009. godine kada je taj format emisija bio tek u povoju, ali je tokom godina stekao ogroman broj pratilaca.

Samo prošle godine njegov podkast je daunloudovan 190 miliona puta, dok na YouTube-u ima milijarde pregleda godišnja.

U emisiju dovodi ljude iz svih branši, od glumaca i muzičara do političara i teoretičara zavera. Od levičara do desničara.

Obožavaoci pre svega ističu da im se dopada Roganov opušten pristup i format koji omogućava da se daju opširni odgovori. Onlajn zajednica hvali Rogana i zbog izbora gostiju, sa kojima se možda ne slažu, ali ih ipak saslušaju kada dođu kod njega u emisiju.

Izvor: RTS

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.