Počele nominacije za Godišnju nagradu Srpske asocijacije menadžera

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Okt.2020, 15:21

Počele nominacije za Godišnju nagradu Srpske asocijacije menadžera

Ove godine, kada je zdravstvena i ekonomska kriza izazvana virusom COVID-19 uticala na život i poslovanje širom sveta, pa tako i u Srbiji, Srpska asocijacija menadžera dodelom svojih Godišnjih nagrada posebno želi da nagradi izuzetne pojedince, poslodavce i inicijative koje su svojim ponašanjem, aktivnošću i poslovanjem zaslužili da budu posebno istaknuti i da društvu služe kao primer odgovornog poslovanja

Tradicionalne SAM Godišnje nagrade ove godine se dodeljuju pod sloganom >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ODGOVORNO LIDERSTVO u svim sferama života, što predstavlja osnov misije Srpske asocijacije menadžera.

Ovogodišnje nagrade dodeljuju se u kategorijama: menadžer godine, mladi menadžer godine, poslodavac godine, društveno odgovorna kompanija godine i lični herojski čin. Takođe, na ovogodišnjoj dodeli biće uručene i specijalne nagrade žirija.

Nominacije traju do 4. novembra, nakon čega se uslediti i odabir finalista, a dobitnici nagrada biće proglašeni 16. decembra na SAM Gala svečanoj dodeli nagrada.

Titulu menadžera godine 2019 poneo je Mihailo Janković, generalni direktor kompanije Nectar, nagrada Poslodavac godine 2019 pripala je kompaniji Microsoft; a za društveno odgovornu kompaniju godine proglašen je Delta holding. Nagrada za „Lični herojski čin“ dodeljena je Mariji Lukić iz Brusa.

SAM Godišnje nagrade dodeliće se devetu godinu zaredom i namenjene su najboljim menadžerima, kompanijama i pojedincima koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoj liderstva među mladima i bolji život svih građana.

O SAM-u

Srpska asocijacija menadžera (SAM), je udruženje profesionalnih menadžera koje okuplja 450 članova, rukovodilaca uspešnih firmi i timova od više od 70.000 zaposlenih koji godišnje realiziju posao vredan 9 milijardi evra. SAM u svom fokusu ima profesionalni razvoj menadžera, afirmaciju, profesionalizaciju i promociju menadžerske struke, povezivanje menadžera i promociju najboljih poslovnih praksi, kompanija, odgovornog, etičkog i održivog poslovanja. SAM je takođe usmeren i na kontinuiranu saradnju sa Vladom Republike Srbije i njenim institucijama putem zajedničkih aktivnosti koje imaju za cilj poboljšanje poslovne klime u Srbiji i unapređenje regionalne saradnje. Predsednik SAMa je Dragoljub Damljanović, a izvršni direktor Jelena Bulatović.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.