Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2023, 11:50

Navijači zagrebačkog Dinama ostaju u grčkim zatvorima, a uslovi u njima su jezivi (VIDEO)

Navijači Dinama iz Zagreba koji su uhapšeni i u Grčkoj očekuju početak suđenja nakon ubistva 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa, a oni su nakon prvobinih izjava raspoređeni u 16 različitih zatvora.
Od toga, jedan je pozat po izuzetno lošim uslovima.
Kako je navedeno u tekstu na portalu Index.hr, deo navijača biće smešten u zatvoru Koridalos, u kom je 2014. godine nastao užasan snimak na kom se vidi u koliko lošim uslovima borave zatvorenici.
„U ovoj sobi od 25 kvadratnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << metara boravi 15 osoba“, naveo je jedan čovek, a na snimku se vide ne samo bolesni zatvorenici, već i mrlje od mokraće po ćoškovima.
Navodno, polovina kapaciteta ovog zatvora je trenutno popunjena.

„Fašisti, ubice, Hitleri, nećete živi otići odavde“: Ovako su Grci dočekali hrvatske navijače pred sudom
Izvor: Nova

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.