DUO HRTS VEČERAS U BEOGRADSKOJ ARENI

Izvor: Kurir, 25.Maj.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUO "HRTS" VEČERAS U BEOGRADSKOJ ARENI

BEOGRAD - Mančesterski elektro-pop duo "Hrts" (Hurts) održaće večeras koncert u Beogradskoj areni, a predgrupa je domaći elektro sastav "Inje". Pevač Teo Hačkraft i klavijaturista Adam Anderson nastupiće sa operskim pevačem

BEOGRAD - Mančesterski elektro-pop duo "Hrts" (Hurts) održaće večeras koncert u Beogradskoj areni, a predgrupa je domaći elektro sastav "Inje".

Pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Teo Hačkraft i klavijaturista Adam Anderson nastupiće sa operskim pevačem Ričardom Sidvejom, u pratnji četvoročlanog benda.

Na koncertu, koji bi trebalo da traje nešto duže od sat vremena, izvešće hitove sa albuma "Happines", ali i pesme koje publika do sada nije imala priliku da čuje.

Mančesterski sastav je gotovo preko noći osvojio publiku širom sveta hitovima "NJonderful Life", "Better Than Love", "Stay", a u Beogradu će održati ekskluzivni koncert ograničenog kapaciteta, za koji se ulaznice prodaju po cenama od 2.490 za parter i 2.990 dinara za fan pit i tribine.
Pogledaj vesti o: Hurts u Beogradu

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.