Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jun.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunski navijači pružili podršku srpskom generalu i provocirali igrače BIH!

Na kvalifikacionom meču Grupe između Rumunije i BIH u Bukureštu navijači domaće reprezentacije pružili su podršku srpskom generalu Ratku Mladiću.

Oni su razvili transparent  - (Free Mladić) Sloboda za Mladića - koji je nakon reagovanja ljudi sa klupe Bosne i Hercegovine, uklonjen.
Na početku drugog poluvremena, navijači su opet razvili „Slobodu za Mladića“ ali predstavnik BiH >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je ponovno reagovao i parola je trajno uklonjena.
Rumuni su tokom meča provocirali goste povicima „ Srbija, Srbija“.
Ovakvo ponašanje navijača naisšlo je na oštre reakcije u hrvatskim i bosanskim medijima, koji u svojim izveštajima navode da je reč o „odvratnim provokacijama“.
Rezultat na kraju bio je 3:0 za domaćina.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.