Insajder uživo večeras  o Mladiću

Izvor: B92, 26.Maj.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insajder uživo večeras o Mladiću

Beograd -- Večeras u 20 časova na televiziji B92 vanredna emisija Insajder uživo o hapšenju Ratka Mladića.

Gosti u emisiji, sa novim informacijama, biće zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić, koordinator Akcionog tima Rasim Ljajić i Zoran Mijatović, bivši zamenik šefa DB-a.

Ovde možete pogledati i epizode emisije INSAJDER >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje se bave najtraženijim haškim beguncem Ratkom Mladićem - epizode "Patriota" i "Tragom Ratka Mladića".

PATRIOTA (u rodnom selu Ratka Mladića) - Sezona 2006

Ko i zbog čega godinama štiti Ratka Mladića, koga Haški tribunal traži zbog ubistva 7.000 srebreničkih muslimana?

U emisiji je prvi put prikazano i šta o tome misle meštani rodnog sela Ratka Mladića, jer je ekipa Insajdera tek posle više meseci ubeđivanja uspela da dođe u selo Božinovići i snimi razgovore sa članovima uže i šire porodice haškog begunca.

Tragom Ratka Mladića - Sezona 2004

Ekipa emisije INSAJDER pratila je tragove Ratka Mladića kako bi razotkrila modele njegovog skrivanja, kao i odgovorne za to što najtraženiji haški begunac još nije uhapšen.
Pogledaj vesti o: Uhapšen Ratko Mladić,   Rasim Ljajić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo saslušanje Ratka Mladića

Izvor: Blic, 26.Maj.2011

BEOGRAD - Kako saznaje "Blic" u Specijalnom sudu, u 19.30 časova je počelo saslušanje Ratka Mladića, Ranije je zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić saopštio da se čeka da stigne tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević sa Briona...On je dodao da je sud utvrdio identitet Ratka...

Nastavak na Blic...

Počinje saslušanje Ratka Mladića

Izvor: Blic, 27.Maj.2011, 13:40

BEOGRAD - Optuženi Ratko Mladić je sa advokatom MIlošem Šaljićem ušao u sudnicu i saslušanje je upravo počnje. ..Blog iz minuta u minut možete pratiti ovde...Vekarić je za Radio televiziju Srbije rekao da će u toku dana biti održan i sastanak Akcionog tima za saradnju s Haškim tribunalom...

Nastavak na Blic...

Završeno saslušanje, Mladić nije hteo da primi optužnicu

Izvor: Blic, 27.Maj.2011

Saslušanje Ratka Mladića, optuženog za genocid i druge ratne zločine, završeno je 13.50 časova. Mladić je odbio da primi optužnicu Haškog tribunala. ..Blog iz minuta u minut možete pratiti ovde...Lekari su prethodno procenili da je optuženi sposoban za saslušanje, a to je potvrdio i sam Ratko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.