Bratunac: Radikali sa zastavama Šešelja i Mladića

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bratunac: Radikali sa zastavama Šešelja i Mladića

Na parastosu Srbima stradalim u Podrinju radikali razvili ogromne zastave sa likom Ratka Mladića i Vojislava Šešelja. Na obe zastave pisalo je "srpski junak".

Funkcioneri Srpske radikalne stranke danas su na vojničkom groblju u Bratuncu razvili zastave sa likovima Vojislava Šešelja i Ratka Mladića, pa su ih policajci koji su obezbeđivali parastos >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbima stradalim u Podrinju tokom rata u BiH zamolili da se udalje sa skupa.

Posle parastosa, kojem je prisustvovao i predsednik RS Milorad Dodik, funkcioner SRS Nemanja Šarović razvio je ogromnu zastavu sa likom Ratka Mladića, a Božidar Delić zastavu sa likom Vojislava Šešelja.

Sećanje na žrtve Srebrenice

Hapšenje Mladića, cirkus uživo!

Plavšić: Mladić treba da preuzme krivicu

Na obe zastave pisalo je "srpski junak".

Radikali su to učinili posle parastosa, nakon što je delegacija njihove stranke položila vence na spomenik stradalima.

Izdvojili su se iz mase od oko 2.000 ljudi, a ubrzo su se iz njihovih ruku zavijorile zastave sa likovima haških optuženika.

Policija je reagovala i pomerila ih iz prostora spomen groblja.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.