Izvor: N1 televizija, 01.Nov.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić stao u odbranu Ljajića nakon napada Šešelja

Da li je Rasim Ljajić narko-diler i da li je odgovor na to pitanje uopšte važan kad je u toku predizborna kampanja? Izjava ministra policije Nebojše Stefanovića da policija ne raspolaže informacijama da ministar trgovine zapravo trguje drogom, prošla je maltene nezapaženo, a lider radikala Vojislav Šešelj ne prestaje s optužbama na Ljajićev račun.

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"STEFANOVIĆ ODAGNAO SUMNJE" Poslanici SDPS se vratili u klupe posle OPTUŽBI IZREČENIH LJAJIĆU

Izvor: Blic, 02.Nov.2018, 14:46

Poslanici Socijaldemokratske stranke Srbije (SDPS), čiji je lider Rasim Ljajić, vratili su se u Skupštinu Srbije, jer je, prema njihovoj oceni, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odagnao sve sumnje u vezi sa optužbama koje je lider radikala Vojislav Šešelj uputio na račun njihovog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.