Rasim Ljajić stabilno, van životne opasnosti i pod neprekidnim nadzorom lekara

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2022, 11:10

Rasim Ljajić stabilno, van životne opasnosti i pod neprekidnim nadzorom lekara

Nakon saobraćajne nesreće kod Ražnja u kojoj je poginuo vozač, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić koji je trenutno smešten u jedinicu intenzivnog lečenja i danas je stabilno, ali će mu zbog povreda biti ponovljena dijagnostika, navode iz Univerzitetskog kliničnog centra Niš.

Iz UKC-a saopštavaju da je Ljajić svestan, komunikativan i pod neprekidnim nadzorom medicinskog osoblja, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kao i da je dijagnostika pokazala da ima povrede grudnog koša, rebara i glave, ali da u ovom trenutku njegovo stanje ne zahteva intenzivno hirurško lečenje.

Prema rečima direktora UKC-a Zorana Perišića pacijent je van životne opasnosti, a zbog ozbiljnosti povreda dijagnostika će biti ponovljena u toku dana.

Dijagnostiku ćemo uraditi i danas, novi skener da bi bili načisto da li te povrede koje on ima zahtevaju neku vrstu operativnog lečenja ili ne. U svakom slučaju, on je van životne opasnosti, prate se njegovi vitalni parametri, na mestu je gde može da mu se pruži sva potrebna medicinska nega, pomoć i dijagnostika - rekao je direktor.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče kada je iz još ne utvrđenih razloga došlo do prevrtanja automobila u kome je poginuo vozač "škode superb".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.