Izvor: Kurir, 20.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na novinara za svaku osudu

BEOGRAD - Lider Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić osudio je fizički napad na novinara Regionalne TV Novi Pazar Medina Halilovića i zatražio od nadležnih organa da taj i svaki drugi napad najstrože kazne. - Napad je za svaku osudu. Svi državni organi moraju da urade svoj deo posla i najstrože sankcionišu svaki napad, bilo koga prema bilo kome - rekao je Ljajić. Halilovića je u sredu, u centru grada, fizički napao Aladin Dolovac zvani Diko i, posle pretnji smrću, zadao mu nekoliko snažnih udaraca u glavu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Postepeno pomirenje SDP i SDA"

Izvor: B92, 20.Jul.2008

Novi Pazar -- Rasim Ljajić, lider Sandžačke demokratske partije, kaže da do pomirenja sa Strankom demokratske akcije mora doći, ali postepeno... "Pomirenje mora da se dogodi, jer bez toga nema neophodne političke komunikacije i stabilnosti, ali se do njega mora ići korak po korak. Reč je o procesu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.