Ljajić: Prvo razgovaramo sa SNS ako dođe do izbora

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Prvo razgovaramo sa SNS ako dođe do izbora

Ministar trgovine Rasim Ljajić je izjavio danas da nema informacije da li će ove godine biti održani vanredni izbori, ali da će, kada budu izbori, svakako prvo razgovarati sa koalicionim partnerom SNS

- Rano je govoriti kako ćemo ići na izbore, razgovaraćemo prvo sa SNS kao koalicionim partnerom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i od tog razgovora zavisi u kojoj koaliciji ćemo ići na izbore - rekao je Ljajić za Prvu.

Upitan da li ostaje pri tome što je rekao da u sledećoj vladi više neće biti ministar, on je rekao - Ostajem pri tome.

Na pitanje da li ima šanse da pređe u opoziciju, Ljajić je kazao - Pa svakako da uvek postoji, ako izgubite izbore, morate ići u opoziciju.

Rasim Ljajić DONEO ODLUKU: Sledeća godina je izborna ili predizborna! POVLAČIM SE IZ VLADE!

- Stvarno ne znam da li će biti vanrednih izbora, ova godina će biti izborna ili predizborna, po zakonu redovni izbori će biti 2020. godine i ako tada budu, stranke moraju da koriste godinu za izbornu kampanju. Nemam nikakvu informaciju da li će za godinu dana biti redovni ili vanredni izbori - rekao je Ljajić.

Vučić najpopularniji političar 2018. godine: Da se sada održe izbori SNS bi uzeo čak 53,8 odsto glasova!
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.