Ljajić: Nisam dogovorio koaliciju sa DS (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Dec.2011, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Nisam dogovorio koaliciju sa DS (VIDEO)

Ministar za rad i socijalnu politiku i lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić demantovao je danas navode nekih medija da je dogovorio predizbornu koaliciju sa Demokratskom strankom.

Iz DS je danas najavljeno da žele u koaliciju sa SDPS i LSV, a da neće ići u predizbornu koaliciju sa URS i SPO.



Dinkić na prvom mestu


Komentarišući okolnost da je u posetu preduzećima "Trendteks", >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "Elan" i "Emilio Šteher" u Prijepolju stigao sa Mladjanom Dinkićem, liderom URS, Ljajić je rekao da je to samo znak da on i Dinkić hoće da pomognu Prijepolju, kao i svakoj drugoj opštini gde postoji zainteresovanost lokalne samouprave da se otvaraju nova radna mesta.

Dačić: Imamo koaliciju koja dobro funkcioniše

Jugović: Politike DS-a i SPO-a se razilaze

Kolundžija: DS ne može na izbore sa URS i SPO

"Nezavisno od politike sa gospodinom Dinkićem smo zajedno radili i ovo nije znak neke medjupartijske saradnje ili slično, već namera da zajedno pomognemo ovoj opštini", rekao je Ljajić.

Pogledajte OVDE šta je tom prilikom rekao Mlađan Dinkić o izlasku na izbore.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Mlađan Dinkić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.