Ljajić: Haradinaj koristi pretnje za političku kampanju jer nema šta drugo da ponudi

Izvor: Blic, 15.Maj.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Haradinaj koristi pretnje za političku kampanju jer nema šta drugo da ponudi

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Lajić izjavio je danas da predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj koristi pretnje za političku kampanju jer nema šta drugo da ponudi.

"On nije problem Srbije, već međunarodne zajednice koja mora da reaguje na radikalizam Ramuša Haradinaja", rekao je Ljajić novinarima u Beogradu.

Ljajić je dodao da Vlada Srbije reaguje permanentno na učestale pretnje, ali racionalno i pragmatično.

Haradinaj je pre nekoliko dana rekao da će u kosovski ustav ubaciti trećinu teritorije Srbije, počev od Niša, ako Srbija iz Ustava ne izbriše preambulu o Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Haradinaj koristi pretnje za političku kampanju

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2017

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Lajić izjavio je danas da predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj koristi pretnje za političku kampanju jer nema šta drugo da ponudi..."On nije problem Srbije, već međunarodne zajednice koja mora da reaguje na radikalizam Ramuša...

Nastavak na N1 televizija...

Ljajić: Povjerenik za 'Agrokor' u Beogradu u srijedu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Maj.2017

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je da u sredu u Beograd dolazi vanredni poverenik za Agrokor Ante Ramljak kako bi razgovarao o planovima za stabilizaciju te kompanije.  Ljajić je novinarima na Beogradskom sajmu rekao danas da je Ramljak već razgovarao sa...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.