Ljajić: Država razmatra otpis kamate za dugove za struju (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Nov.2012, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Država razmatra otpis kamate za dugove za struju (VIDEO)

Ministar trgovine Srbije Rasim Ljajić izjavio je da država razmatra otpis kamate na dugove za struju, i da još nije odlučila kako da pomogne siromašnima, a da ne ugrozi poslovanje Eelektroprivrede Srbije.

"Nešto moramo da uradimo, a otpis kamata za dugove za struju je jedna od mera o kojoj razmišljamo", rekao je Ljajić novinarima nakon otvaranje Medjunarodnog sajma nameštaja u Beogradu.

Ljajić je istakao da država mora da zaštiti najugroženije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kategorije stanovništva i podsetio da korisnici materijalne pomoći imaju pravo na popust pri plaćanju eletrične eneregije, ali da ne mogu da ga koriste jer nisu redovne platiše.

"Moramo da izadjemo iz ovog ćorsokaka. Očekujemo da ćemo naći rešenje da EPS funkcioniše i da se modernizuje, a da istovremeno omogućimo onima koji nisu u stanju da plate struju, da izmiruju svoje obaveze, ali po nižim cenama", rekao je Ljajić.

(Beta)

FOTO: infobiro
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Država razmatra otpis kamate na dugove za struju

Izvor: Kurir, 12.Nov.2012

Ministar podsetio da korisnici materijalne pomoći imaju pravo na popust pri plaćanju električne energije, ali da ne mogu da ga koriste jer nisu redovne platiše..BEOGRAD - Ministar trgovine Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da država razmatra otpis kamate na dugove za struju, i da još nije odlučila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.