GUŽVA NA DOBRAKOVU: Kolone vozila na ulazu u Crnu Goru,  na ostalim prelazima čeka se oko POLA SATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 17:36

GUŽVA NA DOBRAKOVU: Kolone vozila na ulazu u Crnu Goru, na ostalim prelazima čeka se oko POLA SATA

Gužva i na ulazu u Bugarsku

Na graničnom prelazu Dabrakovo ka Crnoj Gori danas su bile gužve i formirale su se kolone.

Ovo se dogodilo u popodnevnim satima, a po pravilu, veći broj ljudi na put kreće vikendom.

Ka Crnoj Gori trenutno je, zbog radova na putevima, najbolje ići preko Kraljeva, Raške i Novog Pazara, ka graničnom prelazu Špiljane.

Iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažu da dužih zadržavanja na granicama sa Crnom Gorom nema.

- Nema većih zadržavanja za putnička vozila na graničnim prelazima ka Crnoj Gori, a čeka se 15 do 30 minuta. Slična situacija je i na prelazima sa Hrvatskom kao i ostalim zemljama - kažu iz AMSS.

Kako dodaju, danas je veća gužva bila na prelazima ka Bugarskoj u prepodnevnim satima.

- Kada su u pitanju teretna vozila, čekanje na prelazu Batrovci je oko dva sata - kažu iz AMSS.

Ipak, situacija na graničnim prelazima se menja iz minuta u minut te se, ako polazite na put ili se vraćate sa odmora naoružajte strpljenjem i pripremite na potencijalne gužve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pojačan intenzitet saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2020, 08:09

Drugi dan vikenda i poslednji dani avgusta nagoveštavaju početak još jedne školske godine što će sigurno doneti pojačan saobraćaj na svim putevima u Srbiji, a posebno na onim koji iz pravca turističkih mesta, izletišta i vikend naselja vode ka gradovima i većim naseljenim mestima...U popodnevnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.