Izvor: Svet, 07.Jun.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šansa za pevačke talente: Milica Mitrović pravi nove “Pinkove Zvezde”!

Televizija Pink uveliko je počela sa pripremama za sopstveni šou program u kojem će izgraditi nove muzičke zvezde. Projekat ima radni naziv Pinkove zvezde, a počinje sa emitovanjem od 1. septembra. Prva audicija je zakazana već za 14. jun u zgradi TV Pink u Neznanog junaka 1 na Dedinju. A nakon toga će se održati [...]
Pogledaj vesti o: Prva šansa

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSTANITE ZVEZDA: Audicije za Pinkov novi šou program počinju 14. juna! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jun.2014

- Takmičari koji budu deo projekta "Pinkove zvezde" imaju po prvi put zaista najveću šansu da postanu velike zvezde. O njihovoj karijeri brinuće se lično Milica Mitrović - navodi izvor blizak produkciji "Pinka"

Nastavak na Telegraf.rs...

Audicija za "Pinkove zvezde" i u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Jun.2014, 01:23

Televizija Pink priprema šou program u kojem će izgraditi nove muzičke zvezde. Projekat ima radni naziv "Pinkove zvezde", a emitovanje počinje od 1. septembra.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.