Devojčica iz Kuršumlije, povređena na ringišpilu, u indukovanoj komi, četvoro dece na opservaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 12:57

Devojčica iz Kuršumlije, povređena na ringišpilu, u indukovanoj komi, četvoro dece na opservaciji

Zamenica direktora Doma zdravlja Kuršumlija Biljana Petrović izjavila je danas da je od 13 dece koja su povređena kada se srušio ringišil u tom gradu, jedna devojčica životno ugružena i da se nalazi u indukovanoj komi, a da je četvoro dece stavljeno na opservaciju.
Kako je navela, sva deca koja su povređena u jučerašnjoj nesreći, do koje je došlo kada se otkačio deo konstrukcije ringišpila na platou pored autobuske stanice, gde se tradicionalno za vašar nalazi zabavni park, odmah su zbrinuta u Dom zdravlja Kuršumlija.
"Jedna devojčica je hitno upućena u Prokuplje, a nakon toga je zadržana u Nišu u Klinici za intenzivnu negu i rehabilitaciju zbog teških povreda i životne ugroženosti. Ostalih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.