Telefonski signal vraćen na najvećem delu Kosova

Izvor: Beta, 30.Apr.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefonski signal vraćen na najvećem delu Kosova

BEOGRAD, 30. aprila 2010. (Beta) - Ministarka za telekomunikacije Srbije Jasna Matić izjavila je u petak da je signal mobilne i fiksne telefonije srpskih operatera vraćen na najvećem delu teritorije Kosova i Metohije.

"To je sada najbitnije", kazala je srpska ministarka za telekomunikacije u intervjuu agenciji Beta. Matićeva je istakla da je Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo zatražilo od UNMIK-a da ne dozvoli nezakonito ponašanje kosovskh vlasti koje donosi veliku štetu gradjanima i opereterima, Telekomu Srbije i Telenoru.

"Rezolucijom Sveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (UN) 1244 telekomunikaciona vlast na Kosovu stavljena je u nadležnost UNMIK-a. Oni su do sada regulisali tu oblast i mi smo im i pisali sa namerom da to rade i dalje", kazala je ona. Matićeva je kazala da je situacija na Kosovu relativno nedefinisana i da kosovska strana koristi svaku priliku da svoju vlast ojača.


Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić: Vraćen signal srpskih operatera na Kosovo i Metohiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2010

BEOGRAD - Ministarka za telekomunikacije Srbije Jasna Matić izjavila je danas da je signal mobilne i fiksne telefonije srpskih operatera vraćen na najvećem delu teritorije Kosova i Metohije..."To je sada najbitnije", kazala je srpska ministarka za telekomunikacije u intervjuu agenciji Beta...Šteta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Matićeva: Telefonski signal vraćen na najvećem delu Kosova

Izvor: Blic, 30.Apr.2010

Direktorka Doma zdravlja u Gračanici Rada Trajković izjavila je večeras da na području centralnog Kosova još nema signala fiksne i mobilne telefonije srpskih operatora. Rada Trajković: Mnogi pacijenti životno ugroženi..U pismu ministarki za telekomunikacije i informatičko društvo Jasni Matić,...

Nastavak na Blic...

Telefonski signal vraćen većem delu Kosova

Izvor: S media, 30.Apr.2010

Signal mobilne i fiksne telefonije srpskih operatera danas je vraćen na najvećem delu teritorije Kosova i Metohije, potvrđeno je za Radio S u Ministarstvu za telekomunikacije. ..Ministarstvo telekomunikacija povodom onesposobljavanja predajnika mobilnih operatera iz Srbije na području Kosova i Metohije...

Nastavak na S media...

Vraćen signal srpskih operatera u najvećem dijelu Kosova i Metohije

Izvor: Capital.ba, 30.Apr.2010

BEOGRAD, Signal srpskih operatera mobilne i fiksne telefonije vraćen je u najvećem dijelu Kosova i Metohije, izjavila je ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije Jasna Matić. Matićeva je u izjavi za beogradske medije podsjetila da je Ministarstvo za telekomunikacije zatražilo...

Nastavak na Capital.ba...

Ministarstvo telekomunikacija: Vraćen signal srpskih operatera na Kosovu

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Apr.2010

BEOGRAD - Ministarka za telekomunikacije Jasna Matić izjavila je da je signal mobilne i fiksne telefonije srpskih operatera vraćen na najvećem delu Kosova.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Štrpce: Srpski signal ponegde, kosovski skup

Izvor: Deutsche Welle, 30.Apr.2010

Nedelju dana nakon što su predstavnici Regulatorne agencije za telekomunikacije Kosova onesposobili predajnike srpskih operatera mobilne telefonije, stanovnici Štrpca su mestimično dobili signal.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.