Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će svoju odluku o mandataru saopštiti na jednoj televiziji.

Više informacija OVDE.

Objavljeni su transkripti audio snimaka koje je princeza Dajana slala Endruu Mortonu, autoru njene biografije “Diana: Her >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << True Story”, u kojima mu je pričala o svom venčanju i braku sa princom Čarlsom (68) kao i o njegovoj aferi sa Kamilom Parker Bouls.

Pedesetogodisnji S. T. iz Prnjavora kod Šapca, danas je poginuo kada je ispod njegovog “pikapa” podmetnuta bomba.

Više o ovoj tragediji pročitajte OVDE.

U Specijalnom sudu nastavljeno je suđenje za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića. Od početka suđenja ispituje se svedok Pero Krstonijević, koji je kriminalistički policajac.

On je upoznat sa ovom kriminalnom grupom još od 2005. godine. Zbog raznih kriminalnih radnji koje je ova grupa napravila, iznuda, otmica, razbojništava. Kada je ubijen Nikola Bojović, Krstonijević je bio deo tima koji se bavio ovim slučajem.

 Proizvođači duvana će od 1. jula povećati cenu cigareta za deset dinara po pakli, zbog uvećanja specifične akcize od dinar i po.

Više o poskupljenju pročitajte OVDE.

Kada je početkom ovog meseca nestala studentkinja Jelena Lazarević, cela Srbija je bila na nogama! Međutim, ona je sada ponovo odlučila da se skloni. Za mnoge u Beogradu je nestala. Više nije tu i neće se vraćati neko vreme.

Pred treći Gren slem turnir sezone, Vimbldon kladionice su izbacile kvote za osvajanje ovog prestižnog turnira.

Više o kvotama pročitajte OVDE.

Čelnici Partizana mogu da odahnu! Jedan od najboljih fudbalera srpskog šampiona Bojan Ostojić neće napustiti Humsku!

Kada su te, sada već davne 1985. članovi sarajevskog benda “Plavi orkestar” objavili debitantski album “Soldatski bal”, ogroman hit je postala pesma “Bolje biti pijan nego star”, a klinci i danas pevaju “Čekaću te moja Buco, kraj Prve gimnazije…”.

A Buca je stvarno postojala, i njoj je Saša Lošić Loša posvetio nekoliko pesama.

Više o Buci pročitajte OVDE.

Od smrti legendarnog Dragomira Bojanića Gidre prošle su skoro pune 24 godine, a slavni glumac bi danas proslavio 84. rođendan.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.