UMALO POGINULI: Megani i Hari izbegli tragičan ishod poput onoga u kom je stradala princeza Dajana

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 18:41

UMALO POGINULI: Megani i Hari izbegli tragičan ishod poput onoga u kom je stradala princeza Dajana

Evo ko je kriv!

Princ Hari i Megan Markle umalo su stradali bežeći od paparaca, piše Si-En-En.

PR poznatog para potvrdio je da se tragedija skoro dogodila nakon što je kraljevski par prisustvovao dodeli nagrada "Women of Vision", održanoj u Njujorku.

Megan i Hari prvi put su se pojavili u javnosti nakon krunisanja kralja Čarlsa. U svom govoru, nakon što je primila jednu od nagrada, Megan je podstakla žene da se bore za jednakost, a posle ceremonije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno sa suprugom i majkom Dorijom Ragland je ušla u automobil, kada su ih počeli proganjati paparaci.

U izjavi za Si-En-En, PR poznatog para rekao je:

- Sinoć su vojvoda i vojvotkinja od Suseksa i gospođa Ragland bili uključeni u gotovo katastrofalnu poteru automobilom vrlo agresivnih paparaca. Ova potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na ulici, pešaci i dva policajca.

U saopštenju se kaže da par razume da "biti javna ličnost dolazi s određenom nivoom interesa javnosti, no da to nikada ne bi trebalo biti po cenu nečije sigurnosti."

Podsetimo, Harijeva majka, princeza Dajana, poginula je 1997. godine nakon što je pokušala da pobegne od paparaca koji su je pratili dok se vozila kroz Pariz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.