Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Jun.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bioskopima: Čudesna žena

Pripremite se za dug i uzbudljiv film nastao na osnovu stripa – za sredu 14. jun najavljena je, u bioskopima Cineplexx, premijera akcionog, avanturističkog, naučno-fantastičkog ostvarenja „Čudesna žena“, a zatim je, od četvrtka 15. juna, film na repertoarima bioskopa u Beogradu i Srbiji. Pre nego je postala Čudesna žena (Wonder Woman), bila je Dajana (Diana), … The post U bioskopima: Čudesna žena appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

U bioskopima: Alibi.com

Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Jun.2017

Francuska komedija Alibi.com od četvrtka 15. juna je u bioskopima, a tema je… uvek aktuelna. Alibi. Gregova startup kompanija alibi.com je postigla ogroman uspeh. Ko bi rekao da je toliko ljudi spremno da da veliku sumu novca samo da dobije alibi i sakrije svoj tajni život? Uz pomoć odanog poslovnog...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.