Sin princeze Dajane nosi njeno unuče u posetu Africi

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Sep.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin princeze Dajane nosi njeno unuče u posetu Africi

Bakingemska palata je objavila detalje predstojeće desetodnevne posete britanskog princa Harija s porodicom jugu Afrike gde želi da vidi uticaj humanitarnog rada svoje majke, Dajane.

Hari putuje sa suprugom Megan i njihovim sinom Arčijem rođenim u maju.

Po planu puta od 23. septembra do 2. oktobra, Megan i mali Arči će sve vreme biti u Južnoj Africi, a princ Hari će posetiti Angolu, Malavi i Bocvanu.

Harijev lični sekretar Sem Koen rekao je da će >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << princ tako u Angoli posetiti oblast iz koje se uklanjanju nagazne mine što se radi otkako je njegova majka, princeza Dajana, skrenula pažnju sveta na taj problem. Dajana je poginula 1997. godine u saobraćajnom udesu u Parizu.

Harijeva supruga Megan će u Južnoj africi posetiti organizacije koje rade na obrazovanju, zdravstvu, pomaću preduzetništvo i jačanje položaja žena.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Napustila ih: Megan Markl otišla za Ameriku BEZ PRINCA HARIJA I BEBE

Izvor: Story, 07.Sep.2019, 19:00

Megan Markl otišla je u Njujork kako bi podržala svoju prijateljicu, teniserku Serenu Vilijams u finalu US Opena. Kako prenose strani mediji, njen suprug princ Hari i sin Arči nisu otišli sa vojvotkinjom, a vojvotkinja od Saseksa otputovala je komercijalnim letom.   Погледајте ову...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.