Reditelj najavio dva nova filma: Isplivaće sve neotkrivene tajne Dajane i Čarlsa

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 20:20

Reditelj najavio dva nova filma: Isplivaće sve neotkrivene tajne Dajane i Čarlsa

Nagrađivani reditelj Tom Dženings, priprema još dva dokumentarna filma, jedan o princezi Dajani, a jedan o kralju Čarlsu, navodi Daily Mail.

Dženings je nedavno otkrio da u filmu iz 2017. godine nije prikazao sve što želi i što ima od materijala.

"Imamo još šest sati materijala", rekao je reditelj na televizijskom festivalu u Monte Karlu.

Kada je u pitanju Dajana, radi se o razgovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje je Koltherst 1991. godine vodio sa njom, po njenom nalogu, u Kensingtonskoj palati, dok joj se raspadao brak sa Čarlsom. Ovaj novi projekat obuhvatiće Dajanin odnos sa članovima njene porodice - uključujući maćehu, drugu suprugu njenog oca, Rejn Spenser, ćerku čuvene književnice Barbare Kartland.

Što se tiče Čarlsa III, reditelj kaže da se, proučavajući njegov lik i delo, uverio da je on sposoban da značajno promeni monarhiju.

"Pronašli smo neverovatne snimke tadašnjeg princa od Velsa i sadašnjeg kralja", rekao je reditelj i dodao da je mesecima gledao sate i sate filmskog materijala.

"Vidim ga kao most između prošlosti, gde se nalazi njegova majka, pokojna kraljica Elizabeta II i budućnosti gde je Vilijam", rekao je Dženings koji veruje da su pred monarhijom uzbudljive promene.

"Ne bih se iznenadio da za pet godina vidim engleskog kralja kako drži politički govor", zaključio je reditelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.