Izvor: Radio 021, 23.Mar.2021, 21:40

Princ Hari našao posao

Britanski princ Hari postaće zvaničnik kompanije za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc, saopštio je u utorak Wall Street Journal.

Očekuje se da će Hari u novoj ulozi učestvovati u inicijativama poput odluka o strategiji dodele dobrovoljnih priloga i da će javno govoriti o temama povezanim s mentalnim zdravljem, navodi se u saopštenju.

BetterUp nije zasad odgovorio na Rojtersov zahtev za komentar.

Ranije ovog meseca, televizijski intervju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Opre Vinfri sa unukom kraljice Elizabete i njegovom suprugom Megan Markl bacio je britansku monarhiju u najveću krizu od 1997. godine, odnosno smrti princeze Dajane, majke Harija i starijeg brata Vilijama.

Hari (36) i Megan (39) postali su trn u oku monarhije još u januaru prošle godine kada su objavili da će odstupiti od kraljevskih dužnosti i započeti novi život preko Atlantika. Prošlog meseca Bakingemska palata je objavila da su se Hari i Megan povukli iz kraljevskih dužnosti i da će time izgubiti pokroviteljstvo.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Princ Hari dobio posao u američkoj firmi koja se bavi mentalnim zdravljem

Izvor: Danas, 24.Mar.2021, 10:53

ReutersPrinc Hari i njegova supruga Megan istupili su iz kraljevske porodice Vojvoda od Saseksa radiće u američkoj firmi za treniranje i mentalno zdravlje BetterUp. Princ Hari je u saopštenju naveo da je „veoma uzbuđen“ zbog nove pozicije. Tačne dužnosti, radno vreme i zarada nisu poznati....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.