PREDOSEĆALA DA ĆE POGINUTI? Pokojna PRINCEZA Dajana se ŽALILA, ali joj niko NIJE VEROVAO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 17:48

PREDOSEĆALA DA ĆE POGINUTI? Pokojna PRINCEZA Dajana se ŽALILA, ali joj niko NIJE VEROVAO?

"Pitala me je šta znam o zaveri da je "uklone"..."

Dajana Spenser svojevremeno je, između ostalog, uznemirena, predlagala suprugu da odstupi iz reda za presto u korist starijeg sina, princa Vilijama - prikazuje se u novom dokumentarcu koji dolazi na britanski Kanal 4 i koji će otkriti nove detalje iz života pokojne princeze. Osim toga, pominje se i kako je njihov brak od samog početka bio katastrofa.

Iako je od intervjua koji je pokojna princeza dala prošlo 25 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina, o njemu je sada odlučio da progovori nekadašnji urednik Dejli Telegrafa Maks Hejstings, koji je otkrio kako je neke delove odbio da objavi kako bi se izbegao kraljevski skandal. U dokumentarcu "Dajana: Istina iza intervjua" otkriva se kako je Martin Bašir sa kojim je Dajana tada razgovarala i koji je mnogima zagorčao život - isti osigurao lažiranim bankovnim izvodima koje je pokazao njenom bratu.

- Dajana je u nekoliko navrata rekla mnoge stvari. Na primer, pitala me je šta znam o zaveri da je "uklone". Rekao sam da to meni zvuči kao apsolutna ludost. Ali, uveren sam, ona je verovala da to postoji, a ja sam je zbog te njene ranjivosti žalio - izjavio je.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.