OVE KOMADE koje NOSI Megan Markl imate i VI u ormaru! ISKOMBINUJTE IH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020, 17:24

OVE KOMADE koje NOSI Megan Markl imate i VI u ormaru! ISKOMBINUJTE IH!

Vojvotkinja od najjednostavnije kombinacije napravi čudo.

Supruga princa Harija, Megan Markl uvek iznova oduševljava lezernim odevnim kombinacijama.

Atraktivna brineta pojavila je u jednoj školi za osnovnoškolce u Kaliforniji, i to u društvu supruga, princa Harija, kako bi zasadila biljčice u znak sećanja na Harijevu majku, pokojnu princezu Dajanu, koja je ovaj svet napustila pre dvadeset i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri godine u tragičnoj nesreći u tunelu Alma u Parizu.

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Apr 6, 2020 at 2:38am PDT

Ovaj put Meghan je odabrala krajnje jednostavni luk minimalističke, gotovo praktične mode, u kojoj se mogla kretati i koja ju nije ni na koji način ograničavala. Kako Megan obožava da nosi košulje od teksasa, nastavila je svoju modnu tradiciju i pokazala kako najobičniji komadi, koje svi imamo u ormaru, mogu poslužiti kao šik garderoba ako se nose na zanimljiv način.

A post shared by Assistance League of LA (@assistanceleagueoflosangeles) on Sep 1, 2020 at 6:11pm PDT

Uz farmerice skini kroja, kojima je naglasila svoju vitku figuru, Megan je dodala i crne baletanke. Reč je zaista o luku koji brojne žene mogu nositi, naročito dok se pripremaju za dugi dan na poslu, ili za odlazak na fakultet.

Uostalom, sve ove komade imamo u ormaru, a sada imamo i razlog više za kombinovanje sličnih lukova u užurbanoj svakodnevici.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.