Nestašna haljina izazvala je malenu neugodnost na kraljevskom krštenju! (FOTO)

Izvor: Story, 06.Jul.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestašna haljina izazvala je malenu neugodnost na kraljevskom krštenju! (FOTO)

Na krštenju britanske princeze Šarlote Elizabet Dajane, koje se juče održalo u crkvi Sv. Marije Magdalene na imanju Sanringam, među posebnim zvanicama bila je i Kamila, vojvotkinja od Kornvola.

vojvotkinja Kamila od Kornvola

Supruga princa Čarlsa za ovu svečanu priliku odenula je elegantnu svetloplavu haljinu ne sluteći da će joj upravo ona osigurati neugodnu situacija na ceremoniji. Naime, nakon što je izašla iz crkve, nestašan vetar je podigao Kamilinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << haljinu i zamalo pokazao sve ono što bi u ovakvim situacijama trebalo da ostane skriveno.

Fotografije sa krštenja malene Šarlot, pogledajte OVDE.

Vojvotkinja se brzo snašla, pa je jednom rukom u kojoj je držala torbu, prekrila prednji deo haljine, dok je drugom pridržavala elegantan šešir kako joj ne bi pao sa glave. Inače Kamila nije jedina članica koja je imala svoj Merilin Monro momenat. Već nekoliko puta se ista stvar dogodila i Kejt Midlton.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.