NEČUVENI POTEZ KRALJICE KAMILE! Na krunisanju pokojnoj PRINCEZI DAJANI zadala NAJNIŽI UDARAC - a sve to zbog STAJLINGA u kom se pojavila

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 13:22

NEČUVENI POTEZ KRALJICE KAMILE! Na krunisanju pokojnoj PRINCEZI DAJANI zadala NAJNIŽI UDARAC - a sve to zbog STAJLINGA u kom se pojavila

Ovaj gest je mnoge iznenadio

Kraljičina haljina za krunisanja, koju je dizajnirao Brus Oldfild, je skrojena haljina od slonovače, srebra i zlata nalik kaputu izvezena delikatnim vencima britanskog divljeg cveća.

Među ukrasima su i brojni drugi motivi, koji predstavljaju naklonost kralja i Kamile prema prirodi i selu nacije.

Ova kreacija se svakako uklapa u kraljičin stil, ali je njen izbor s druge strane ipak iznenadio mnoge. Naime, Oldfild >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poznat po bliskom prijateljstvu sa pokojnom princezom Dajanom i po tome što je upravo on najčešće dizajnirao haljine lejdi Di.

Oldfild i Kamila sarađuju već praktično deceniju i on je bio zadužen za njena izdanja u brojnim značajnim prilikama, pa je njegov angažman možda i logičan korak, kao i činjenica da se poznaju godinama i da su i privatno prijatelji.

"Kamila neguje veoma blisko prijateljstvo sa Brusom koje traje godinama, tako da je to na mnogo načina prirodan i jasan izbor. Ona mu veruje", rekli su neimenovani izvori za "The Sun".

Oldfild nije komentarisao ovaj angažman, ali je jednom prilikom rekao: "Dao sam Dajani njen glamur a Kamili njeno samopouzdanje".
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.