Izvor: Radio 021, 18.Jun.2020, 07:57

Kristen Stjuart kao princeza Dajana u novom filmu po scenariju autora "Peaky Blinders"

Glumica Kristen Stjuart igraće britansku princezu Dajanu u novom filmu o pokojnoj pripadnici britanske kraljevske porodice i njenom razvodu od princa Čarlsa, prenosi BBC.

Stjuart, koju je proslavila uloga u sagi "Sumrak" glumiće mladu Dajanu Spenser, u filmu čija se radnja dešava 90-tih godina prošlog veka, a po scenariju autora serije "Peaky Blinders" Stivena Najta, objavili su sajtovi koji prate Holivud.

Reditelj Pablo Larejn rekao je da je Stjuart "jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od najsjajnijih glumica danas".

Radnja filma dešavaće se u Sandringemu i prikazaće Dajanu u trenucima kada shvata da njen brak više ne funkcioniše.

"Odlučili smo se da se upustimo u priču o identitetu i oko toga kako žena odluči da ne bude kraljica. Ona je žena koja je tokom tog perioda odlučila i shvatila da želi da bude ona žena kakva je bila pre nego što je upoznala princa Čarlsa", rekao je Larejn za Deadline.

Dajana Spenser udala se za princa Čarlsa 1981. godine. Rastali su se 1992, a razveli 1996. godine. Lejdi Di, kako su je zvali, poginula je u saobraćajnoj nesreći u Parizu sledeće godine.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristen Stjuart u novom filmu kao princeza Dajana

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2020

Glumica Kristen Stjuart igraće britansku princezu Dajanu u novom filmu o pokojnoj pripadnici britanske kraljevske porodice i njenom razvodu od princa Čarlsa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.