Kejt Midlton na još jedan način odala počast princezi Dajani! FOTO

Izvor: Svet plus, 11.Dec.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton na još jedan način odala počast princezi Dajani! FOTO

Princeza Dajana i dan danas je voljena u britanskom narodu, a Kejt Midlton ide njenim stopama i Britanci je jako vole. Gestom koji je napravila još više ih je oduševila.

Naime, na nedavno organizovanoj svečanoj večeri u Bakingemskoj palati, sve oči bile su uprte upravo u Kejt Midlton, a pored toga što je blistala u crvenoj haljini, pažnju je plenila njena tijara koja ima fantastičnu pozadinu. Radi se o tome da je to tijara pokojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << princeze Dajane, koja ima i službeni naziv "Lover's Knot", a ona ju je dobila od kraljice Elizabete na poklon kada se 1981. godine udala za princa Čarlsa. Kako Kejt nema često prilike da nosi neku od tijara iz kraljevske riznice, odabirom baš ove odala je svojevrsnu počast Dajani.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.