Identifikovan fotograf koji je snimio golu Kejt Midlton

Izvor: Blic, 29.Okt.2012, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovan fotograf koji je snimio golu Kejt Midlton

Francuska policija je identifikovala fotografa koji je letos snimio golu vojvotkinju od Kembridža i spremna je da ga uhapsi.

Preliminarna kriminalna istraga pokrenuta je prošlog meseca, nakon objavljivanja fotografija nage supruge princa Vilijama u francuskom časopisu "Klozer".

- Očekuje se da fotograf bude priveden na saslušanje u najkraćem roku - izjavio je neimenovani izvor britanskom tabloidu "Dejli mejl".

Britanski mediji veruju da je reč o jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o "notornih paparaca" koji su sledili i princezu Dajanu u danima koji su prethodili njenoj smrti u avgustu 1997.

- Vilijam i Kejt su odlučni u svojoj nameri da privedu pravdi osobu koja je napravila te fotografije i insistiraju na zatvorskoj kazni. Žele da to bude primer - kazao je izvor blizak kraljevskoj palati.

Pomenutom fotografu preti kazna zatvora u trajanju od najviše godinu dana i novčana kazna u iznosu od 45.000 evra zbog narušavanja privatnosti.

Prema pisanju pojedinih medija, fotograf je navodno britanski državljanin koji živi na jugu Francuske.

Povezane vesti: Francuska: Razbijen albanski lanac šverca heroina Uhapšeni trgovci ljudima u Francuskoj, među njima i devojke iz Srbije Zapaljeno romsko naselje u Marseju Urednici pretili smrću zbog fotografija Kejt Midlton Advokati kraljevskog para traže zabranu fotografija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Identifikovan fotograf gole princeze

Izvor: B92, 29.Okt.2012

Francuska policija je identifikovala fotografa koji je letos snimio golu vojvotkinju od Kembridža i spremna je da ga uhapsi...Preliminarna kriminalna istraga pokrenuta je prošlog meseca, nakon objavljivanja fotografija nage supruge princa Vilijama u francuskom časopisu "Closer"..."Očekuje se da fotograf...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.