Da sam znao da nam je to poslednji razgovor...

Izvor: Mondo, 23.Jul.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da sam znao da nam je to poslednji razgovor..."

Prinčevi Hari i Vilijam su za TV dokumentarac prvi put otvoreno govorili o svojoj majci, i kako im je izgledao život nakon što je princeza Dajana poginula.

Britanska televizija ITV je snimila dokumentarac "Dajana, naša majka: Njen život i zaostavština" povodom 20 godina od saobraćajne nesreće u kojoj je princeza Dajana izgubila život.

Film će biti emitovan u ponedeljak 24. jula, a prikazuje iskrenu priču njenih sinova o tome kako je se sećaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali i kako izgleda život dvojice dečaka bez majke.

Vilijam je u vreme kada se nesreća dogodila imao 15, a Hari 12 godina.

Watch The Duke and Prince Harry share some of their favourite memories of their late mother. Prince Harry: "She was one of the naughtiest parents!" 'Diana, Our Mother: Her Life and Legacy' will air on @itv at 9pm on Monday 24th July.

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана 23. Јул 2017. у 12:26 PDT

Britanski prinčevi su se u tom intervjuu prisetili poslednjeg telefonskog razgovora koji su vodili sa princezom Dajanom pre njene smrti, navodeći da ih progoni to što je poziv trajao kratko i da bi duže pričali sa njom da su znali šta će uslediti.

"Hari i ja smo očajnički žurili da kažemo 'ćao, čujemo se kasnije'... Da sam znao šta će da se desi, ne bih bio toliko nezainteresovan ni povodom toga ni povodom bilo čega drugog. Ali taj poziv mi je urezan u sećanje, duboko", rekao je Vilijam.

Foto: Youtube/Printscreen

Princ Hari je objasnio da će zbog tog razgovora sa majkom žaliti do svog poslednjeg dana.

"Sećajući se toga sada, neverovatno je teško. Moraću da se na neki način mirim sa tim do kraja života. Znajući sada da je to bio poslednji put da ću pričati sa svojom mamom. Koliko drugačije bi se taj razgovor odvijao da sam imao i najmanji nagoveštaj da će joj biti oduzet život te noći", rekao je Hari.

The Duke: "There’s not many days that go by that I don’t think of her. Her 20th anniversary year feels like a good time to remember all the good things about her and hopefully provide maybe a different side to her that others haven't seen before." 'Diana, Our Mother: Her Life and Legacy' will air on @itv at 9pm on Monday 24th July.

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана 23. Јул 2017. у 12:16 PDT

Obojica su teško podnela život bez majke, bila im je potrebna i pomoć psihoterapeuta.

Više o tome u vesti:

Princ Hari otvoreno o svom boluPrinc Vilijam i Lady Gaga se ne stide, a vi?
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.