Čuveni muzičar je pevao na sahrani princeze Dajane, a sada će nastupiti na venčanju njenog sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2018, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni muzičar je pevao na sahrani princeze Dajane, a sada će nastupiti na venčanju njenog sina

Čudni su životni putevi...

Britanski muzičar Elton Džon potvrdio je da će u subotu nastupiti na kraljevskom venčanju princa Harija i Megan Markl.

SKANDAL PRED KRALJEVSKU SVADBU! Otac Megan Markl ipak ne dolazi na venčanje?

Kako prenosi TMZ, Elton (71) će zabavljati goste u Vindzor zamku, a to će biti i prvo izvođenje neke numere za kraljevsku porodicu nakon što je 1997. pevao na sahrani princeze Dajane.

KADAR NEVERICA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Megan Markl je bila u vezi sa ovim glumcem za filmove za odrasle! (FOTO)

Džon je 1997. godine na sahrani britanske princeze koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u pariskom tunelu zajedno sa svojim partnerom, milijarderom Dodijem al Fajedom, otpevao čuvenu "Candle in the Wind". Elton Džon na sahranu je tada došao u društvu pokojnog Džordža Majkla.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana,   Kraljevsko venčanje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.