Bivši batler princeze Dajane odlučio da podeli sve njene tajne: Želim im reći istinu

Izvor: B92, 25.Feb.2023, 22:34

Bivši batler princeze Dajane odlučio da podeli sve njene tajne: "Želim im reći istinu"

Bivši batler princeze Dajane, Pol Barel, javio se nakon puno godina sa željom da njenim sinovima Hariju i Vilijamu otkrije princezine najdublje tajne koje mu je ona tokom života poverila.

Muškarac kojeg je Dajana nazivala svojom stenom prošlog meseca otkrio je da ima rak prostate a onda je shvatio da se plaši da bi sve tajne mogao poneti u grob, nikad ne dobivši priliku da sinovima pokojne princeze kaže šta zna o njihovoj majci.

"Znam da nešto od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije lepo, ali ako napustim ovo mesto i odem negde drugde, oni to nikad neće saznati. Mislim da bi trebalo da znaju", izjavio je Pol za Mirror.

Nakon toga je dodao:

"Moja bolest usmerila je moju pažnju na to da momcima kažem stvari pre nego što bude prekasno, da im kažem ono što bi stvarno trebalo da znaju. Mislim da bi mi Dajana rekla: "Pol, ovo ti mora biti prioritet. Moraš otići da se vidiš sa mojim dečacima."

Pol je bio vrlo blizak sa Dajanom i puno su vremena provodili zajedno. On je sebe ranije opisivao kao Dajaninig najboljeg prijatelja i tvrdio je da je on bio jedini čovek kojem je ona verovala.

"Proveo sam mnogo sati sa Dajanom, u njenim najsrećnijim i najmračnijim vremenima. Poverila mi se i postoje mnoge stvari o kojima nikada nisam razgovarao, ali sada osećam da je pravi trenutak. Mislim da bi ono što imam da kažem moglo da ponovo spojiti momke, što bi Dajana očajnički želela. Reći ću im samo istinu, to je sve. Ne tražim ništa zauzvrat."

Pol smatra da bi raygovor sa njima doprineo tome da se njih dvojica nakon svega pomire i ponovo zbliže.

"Zar ne bi bilo divno videti ih kako rade na svom odnosu i kako se vraćaju tamo gde bi trebalo da se vrate. Javnost bi to volela. Pozdravio bih to. Voleo bih da vidim Vilijama kako grli svog brata, ali mislim da to nećemo videti jer ima previše prepreka na putu."

"Postoje stvari koje su se dogodile u svetu njihove majke, a za koje oni možda ne znaju. I mislim da bi to moglo da popuni neke praznine.“

"Ako bismo ikada seli, rekao bih Vilijamu: Ovo je unutar ovih zidova i nikad neće izaći", dodao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.