BIZARNA TAJNA USPEŠNOG BRAKA: Nećete verovati šta kralj Čarls i kraljica Kamila rade u SPAVAĆOJ SOBI, jedno vreme praktikovali to i Kejt i Vilijam

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:44

BIZARNA TAJNA USPEŠNOG BRAKA: Nećete verovati šta kralj Čarls i kraljica Kamila rade u SPAVAĆOJ SOBI, jedno vreme praktikovali to i Kejt i Vilijam

Kraljevski stručnjak predložio paru ovu metodu zbližavanja

Kralj Čarls i kraljica Kamila su pre samo tri meseca proslavili neverovatnih 18 godina bračnog života. Poznato je kroz kakve prepreke i izazove je prolazio par, a malo prema kojoj ženi iz kraljevske porodice je javnost bila surova kao prema Kamili Parker.

Bila je "druga žena" i razlog raspada braka veka, beskrajno je upoređivana sa Dajanom, princezom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Velsa, a ni kraljica Elizabeta je nije prihvatala. Odabravši Čarlsa, preokrenula je svoj život.

Štampa je godinama proganjala, njen karakter i izgled su nemilosrdno napadali, ali prebrodila je oluju i postepeno učvrstila poziciju najvišeg ženskog člana kraljevske porodice.

Svoju zabranjivanu vezu Kamila i Čarls su krunisali brakom 2005. godine i od tada su nerazdvojni. Međutim, u jednom delu dana se uvek razdvajaju i to kada su skoro svi parovi najbliži (fizički ako ne i emotivno), pogađate? Da, noću!

Verovali ili ne tajna njihovog skladnog i dugog braka je u spavanju u odvojenim sobama. Iako mnogi misle da je ovo znak otuđenosti i loše veze, psiholozi ističu da spavanje u odvojenim sobama ima niz dobrih strana i može pomoći u žbližavanju para.

Kamila i Čarls obično slobodno vreme provode u Klarens Hausu, i za razliku od pokojne kraljice, ne žive u Bakingemskoj palati ili zamku Vindzor. Međutim, oni spavaju u odvojenim sobama i imaju odvojena kupatila, što je uobičajno za bračni život članova kraljevske porodice.

Naime, i princ Vilijam i njegova supruga Kejt spavali su odvojeno dok su živeli u Kensingtonskoj palati, a isto su praktikovali i kraljica Elizabeta i princ Filip. Čak se smatra da su pokojna kraljica i njen muž spavali u potpuno različitim krilima zgrade.

Kako novi monarh pati od bolova u leđima, veruje se da mu samostalno spavanje pomaže u ublažavanju tih problema.

Kraljevski stručnjak Džošua Rom predložio je odvojene spavaće sobe zbog užurbanog rasporeda para, a posebno zbog njihovih godina, te su njih dvoje to prihvatili i sada spavaju u odvojenim sobama i krevetima.

Međutim, par očigledno ne spava odvojeno samo u Klarens Hausu, već i kada su na selu. Kralj Čarls ima kuću na selu i navodi se da Kamila i tamo ima svoju sobu, međutim, ona više vremena provodi Rej Milu, u blizini svoje porodice.

Prema izvorima bliskim paru, odvojeno spavanje se smatra razlogom i "tajnom" njihovog uspešnog i dugotrajnog braka. 

Smatra se da je ovo odlično sredstvo za ublažavanje stresa i omogućava im da imaju svoj samostalni, kao i zajednički prostor.

Jedan izvor je otkrio za Dejli mejl: - Njegovo Kraljevsko Visočanstvo ima sobu sa bračnim krevetom, uređenu po sopstvenom ukusu, dok Kamila ima svoju sobu, takođe sa bračnim krevetom, ali uređenu baš onako kako ona voli, kaže on i dodaje:

- Pored toga, imaju zajedničku spavaću sobu sa bračnim krevetom koju mogu da koriste kad god žele. Takav aranžman im savršeno odgovara.

Nedavno su stručnjaci za govor tela otkrili kako je gest "brzog udaranja rukama" kralja pokazao znak nestrpljenja na njegovom škotskom krunisanju.

Čarlsu su predstavljeni simboli njegove vlasti u Škotskoj – kruna, žezlo i državni mač – poznati kao počasti Škotske tokom dana pompe, slavlja i molitve u Edinburgu. Na ceremoniji u katedrali Svetog Džajlsa pridružili su mu se i njegova supruga, kraljica Kamila, kao i princ i princeza od Velsa.

Služba je usledila osam nedelja nakon što su Čarls i Kamila krunisani na drevnoj ceremoniji u Vestminsterskoj opatiji, gde se kralj zakleo da će "služiti".

Prema rečima stručnjaka za govor tela Džudi Džejms, sva četiri člana kraljevske porodice delovala su mnogo opuštenije nego na službi prošlog maja - ali je primetila da je Čarls postao nestrpljiv, posebno kada je stigao u Katedralu.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.