Vučić nacrtao kakav je plan spreman za izbore: Ovako su hteli centri moći FOTO

Izvor: B92, 10.Feb.2023, 22:58

Vučić nacrtao kakav je plan spreman za izbore: "Ovako su hteli centri moći" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u emisiji "Prva tema" na TV Prva govorio je o predsedničkim i parlamentarnim izborima 2023. godine.

Predsednik Vučić je reka oda neće biti izbora dokle god može da se izdrži, ali da nije samo do vladajuće stranke.

"Dokle god možemo da ne budu izbori neće biti. Ja ne bih vodeo da budu, ali ne isključujem mogućnost. Dok sam predsednik Republike neće ambasadori da upravljaju Srbijom. Srbija će sama da donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje odluke", rekao je predsednik Vučić.

"Ali da pogledamo parlamentarne izbore. Da se SNS sa 43-45 odsto spusti na 35-37. Da se pusti značajniji uticaj spoljnih sila da desničarske stranke skoče na 15 odsto. Da se SPS podigne sa 11 odsto na 15 odsto. Sada vam govorim nešto što je matematika. Da ovaj evropski blok, Zeleni, Đilas, računajte i Jeremića, da oni ukupno imaju 20 do 22 odsto. I imate manjine i ostale, to je 8-10 odsto. Tu postoje tri kampa. Jedan je SNS. Jedan mogu da budu SPS i desničari sa 30, i ovaj kamp, levičari, evropejci i manjine na 30 odsto. Za strance je idealno da budu pata karte. Tu SNS ne može sa manjinama, već bi morali da uzmu nekoga od Evropejaca. Dobili bi haos u Srbiji, to je smisao svega. Da se Srbija uruši i postane nestabilna. I to rade strane službe, da Srbija više ne vodi samostalnu politiku", otkrio je Vučić.

On je istakao da se još uvek ne dešava ništa poput toga, iako je bilo blizu da se tako nešto desi.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"OVO JE ČISTA MATEMATIKA" Vučić sve stavio na papir, pokazao naciji detaljnu računicu o parlamentarnim izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je večeras gostujući u emisiji "Prva tema" na televiziji Prva izbore u Srbiji..Predsednik je rekao da je njegova popularnost veoma visoka, i da mogući predsednički izbori zavise samo od njega...- Ali da pogledamo parlamentarne izbore. Da se SNS sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.