UEFA će možda tražiti odlaganje izbora u FIFA

Izvor: Akter, 27.Maj.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA će možda tražiti odlaganje izbora u FIFA

Portparol Evropske fudbalske unije (UEFA) rekao je danas da će izvršni komitet tog tela razmatrati da li da zatraži odlaganje predsedničkih izbora u FIFA nakon hapšnja funkcionera tog tela u Cirihu

Portparol UEFA Pedro Pinto rekao je danas da je to jedna od stavki na današnjem hitnom sastanku  Varšavi, kome će predsedavati predsednik Mišel Platini.

Rukovodstvo UEFA u izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << podržava Pricna Ali bin el Huseina iz Jordana u izborima FIFA u petak, u kojima je sadašnji predsednik Sep Blater veliki favorit da osvoji svoj peti četvorogodišnji mandat.

Blater nije bio među funkcionerima koji su danas uhapšeni po nalogu vlasti SAD, a njegov portparol kazao je da predsednik FIFA sarađuje sa svim pravosudnim organima.

Sastanak UEFA održaće se u Varšavi, jer se tamo održava finale Lige Evropa večeras.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

UEFA traži odlaganje izbora u FIFA?

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015

Portparol Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) rekao je da će izvršni komitet tog tela razmatrati da li da zatraži odlaganje predsedničkih izbora u FIFA nakon hapšnja funkcionera tog tela u Cirihu...Portparol UEFA Pedro Pinto rekao je da je to jedna od stavki na hitnom sastanku  Varšavi,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.