Šansa da srušimo Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šansa da srušimo Vučića

Moguće je ujedinjenje opozicije oko jednog kandidata na predsedničkim izborima, poručio je bivši predsednik Srbije, lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić ističe da bi pobeda opozicionog takmaca predstavljala "formalni pad" vlasti Aleksandra Vučića.

- Suštinski, oni su se urušili, ali ih niko nije obavestio o tome. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evo, ja ih obaveštavam i samo bi se računalo vreme kada bi pala ova vlada. Govorim to sa svojim političkim iskustvom. Vučićeva vlast je na putu silaska i ova panika oko državnih udara u poslednjih godinu dana je svedočanstvo o tome - kazao je Tadić.

On je ocenio da je sada prilika i visoka odgovornost za opoziciju da se ujedini. Tadić kao "besmislenu" vidi diskusiju da li da kandidat opozicije treba da bude stranačka ili nestranačka ličnost.

- Bitno je da bude čovek sa određenim iskustvom. Analitičari, apologete i plaćenici vlasti govore o sujeti u opoziciji i da neće moći da ima zajedničkog kandidata, a mi treba da pokažemo da je drugačije - kaže on.

Predstavnici Pokreta Dosta je bilo nisu se pojavili na sastanku opozicije, a lider tog pokreta Saša Radulović ostao je pri stavu da je zajednički opozicioni kandidat izuzetno važan korak ka demontiranju Vučićevog režima, ali i da to ne sme da bude partijski lider već ugledna i kredibilna ličnost.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.