Niški DS: Moguć drugi krug predsedničkih izbora

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški DS: Moguć drugi krug predsedničkih izbora

Potpredsednik gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Radović je kazao da, iako je izlaznost na predsedničkim izborima manja nego što su to očekivali kandidati opozicije i iznosi oko 56 %, njihovi podaci pokazuju da je vrlo moguće da bude drugog kruga predsedničkih izbora.

Ipak, najnoviji podaci agencije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Ipsos, na osnovu 70,7 % prebrojenih glasova, pokazuju da i dalje najveću podršku glasača ima Aleksandar Vučić i to 55,2 %, ali su oni u padu u odnosu na prethodne rezultate kada je imao 56,5 % glasova.

Na drugom mestu je, prema podacima Ipsos-a na osnovu 65 % prebrojenih glasova, kandidat Saša Janković koji je osvojio 15,8 % glasova, na trećem Luka Maksimović koji je dobio podršku 9,5 % birača.

Iz Izbornog štaba Saše Jankovića su kazali da je, na osnovu 39 obrađenih biračkih mesta u Nišu, najviše glasova osvojio Vučić i to 49,1 %, Janković je dobio podršku 19,9 % birača, Maksimović 11,1 %.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.